Événements
Date samedi 04 juillet 2020
Lieu Balatonlelle
Ajouter au calendrier 20200704 Europe/Paris Az ízek útján Fruttival és Veggivel – indul az Európai Friss Kalandok roadshow Balatonlelle

Az ízek útján Fruttival és Veggivel – indul az Európai Friss Kalandok roadshow

Bár a koronavírus-járvány miatt teljesen át kellett szervezni az idei programunkat, a roadshow 2020-ban sem marad el! 
 
Most, hogy már lehet szabadtéri programokat szervezni, Frutti és Veggi július elején útnak indul, hogy idén is bejárja az országot! 15 helyszínen, strandokon, állatkertben, szabadidőparkban, valamint családi- és gasztro fesztiválokon lehet találkozni velük!
A kilátogató gyermekek és családjuk könnyed szórakoztató feladatokkal, szabadtéri játékokkal, színező- és kézműves foglalkozással, fotófallal, zöldség- gyümölcs kóstolóval, valamint az Európai Friss Kalandok játékapplikációval találkozhatnak majd.
 
A roadshow állomások idejét és helyszínét a Hírek/Események menüpontban rendszeresen frissítjük, de megtalálhatóak a közösségi média oldalainkon is!
 
Rendezvényeinket – a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében – minden hatósági előírást és ajánlást betartva tartjuk meg!
 
Az idei roadshownk első állomása 2020, július 4-én szombaton Balatonlellén lesz a rádpusztai Gasztro Élménybirtokon, ahol a Marhalábszár Pörköltfőző  Verseny és Old Boys Kispályás Foci Kupa rendezvényen veszünk részt. Szabadtéri játékokkal, színező- és kézműves foglalkozással, zöldség-gyümölcs kóstolóval, játékapplikációval, fotófallal, foglalkoztató füzettel várjuk a családokat.  Ne felejtsétek, nálunk, mint mindig, a zöldségeké és a gyümölcsöké lesz a főszerep!
 
Partager cette information sur :
Ces articles peuvent vous intéresser
Événement
05/09/2020

Vidám nyárbúcsúztatás Fruttival és Veggivel Lillafüreden!

Événement
19/08/2020

Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe – egy jó program a hosszú hétvégére az egész családnak!

Événement
16/08/2020

Vasárnap Keszthelyen is találkozhattok Fruttival és Veggivel!

Événement
15/08/2020

Izgalmas programokkal vár Balatonföldváron Frutti és Veggi!