Événements
Date mercredi 19 août 2020
Lieu Balatonfüred
Ajouter au calendrier 20200819 Europe/Paris Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe – egy jó program a hosszú hétvégére az egész családnak! Balatonfüred

Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe – egy jó program a hosszú hétvégére az egész családnak!

Idén új helyszínre, a Balaton partjára költözik a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe! Augusztus 19. és 22. között Balatonfüreden, a Tagore sétányon várja a gyerekeket Frutti és Veggi, az Európai Friss Kalandok program két népszerű kabalafigurája.

Az érdeklődök mindennap 10 órától interaktív játékok és izgalmas programok segítségével pillanthatnak be Vegapolis világába, és ismerkedhetnek meg a zöldségek, gyümölcsök valódi erejével.
A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepén Frutti és Veggi szabadtéri játékokkal, zöldség-gyümölcs felismeréssel, kézműves foglalkozással, zöldség-gyümölcskóstolóval, valamint izgalmas játékapplikációval készül a gyermekek, illetve az egész család számára. A gyerkőcök színes, érdekes foglalkoztatófüzetben is színezhetnek, rajzolhatnak, megoldhatják a feladatokat, amelyek mind segítenek megismerni a zöldségek és a gyümölcsök varázslatos erejét, pozitív tulajdonságait, sőt még együtt is táncolhatnak Fruttival és Veggivel!
A rendezvény minden hatósági előírást és ajánlást betartva kerül megrendezésre!

Az M1 Ma este c. műsorában dr. Mártonffy Béla, a NAK Kertészeti és Beszállítóipari osztályelnöke beszélt az Európai Friss Kalandok program sikeréről és az augusztus 19-22. között rendezett Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepéről.

A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe idén a pandémia helyzet miatt – a balatonfüredi esemény mellett – július végétől a digitális térben is zajlik, a program nagyköveteinek részvételével. Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakozó, Marton Adrienn gasztro-műsorvezető és Wolf András séf videóiban a szezonális zöldségek, gyümölcsök szupererejére derül fény, illetve új, egészséges receptek, hasznos gasztro-tippek láthatók.

Partager cette information sur :
Ces articles peuvent vous intéresser
Événement
05/09/2020

Vidám nyárbúcsúztatás Fruttival és Veggivel Lillafüreden!

Événement
16/08/2020

Vasárnap Keszthelyen is találkozhattok Fruttival és Veggivel!

Événement
15/08/2020

Izgalmas programokkal vár Balatonföldváron Frutti és Veggi!

Événement
14/08/2020

Strandoljatok pénteken Fruttival és Veggivel!